06 273 900 68 info@slideliveband.nl
Selecteer een pagina

bandleden

Slide – live band

De Amsterdamse muziekformatie SLIDE staat garant voor dansplezier! De band bestaat uit 10 getalenteerde maar vooral zeer professionele muzikanten. De passie voor muziek, de liefde voor het publiek en de missie om een spectaculaire show neer te zetten is waar de ervaren muzikanten van SLIDE zich mee bezighouden. Kortom: Entertainment like WAUWWW!

Bij SLIDE – LIVE BAND komt zowat alles aan bod. Van Urban tot aan Latin, van Hindipop tot aan Chutney en van Merengue/Zouk/Soca/Bachata tot aan Kaseko/Kawina.

Naast onze heerlijke Zuid-Amerikaanse reportoire beschikken wij over de gave om ook Nederlandstalig en Top-40 muziek ten gehore te brengen. Diversity at his best!

De focus van onze bandleden is strak, stilstaan terwijl SLIDE een optreden weggeeft behoort niet tot de mogelijkheden. Elk evenement, festival, receptie, prive-feest, huwelijk, verjaardag of bedrijfsevenement bereiden wij op muzikaal vlak tot op de puntjes voor. Het publiek vermaken en kwalitatief muziek ten gehore brengen is waar onze muzikanten bekend om staan. SLIDE maakt er altijd wel een feestje van! Let us create some memories together!

Shall we take over the dance floor now?
Lets SLIDE away! #slideliveband

JURGEN KHAN (JK)

JURGEN KHAN (JK)

Zanger

A N J (ANJE)

A N J (ANJE)

Zangeres

RULE

RULE

Zanger

???

???

Gitarist

???

???

Gitarist

???

???

Drummer

???

???

Toetsenist

???

???

Spd

???

???

Basgitarist

???

???

Geluidstechnicus

Contact ons

Volg ons op: